Πως θα κυλίσει ο καιρός μέχρι το τέλος του Οκτώβρη

Μετά τον άστατο καιρό που είχαμε τις προηγούμενες μέρες πλέον ο καιρός αρχίζει να βελτιώνεται ήδη από τις επόμενες μέρες,Πέμπτη-Παρασκευή αλλά και Σαββατοκύριακο με την θερμοκρασία να ανεβαίνει,τον ήλιο να κυριαρχεί και τις βροχές να αποτελούν παρελθόν.
 

Μικρή παραφωνία κάποιες συννεφιές το Σαββατοκύριακο στην βόρεια Κρήτη και στα Δωδεκάνησα(κυρίως Ρόδο) όπου είναι πιθανόν να έχουμε κάποιες βροχές.
Με καλοκαιρία θα ξεκινήσει και η νέα εβδομάδα...

Ο καιρός στην Ελλάδα 9-15/10/2014:

Το παραπάνω διάστημα θα κυλίσει με καλό καιρό ηλιοφάνεια ,βόρειους ανέμους στα πελάγη ενώ κάποια συννεφιά θα υπάρχει στο Αιγαίο μόνο και κυρίως στην βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου θα σημειωθούν κάποιες βροχές ενώ δεν αποκλείεται στα Δωδεκάνησα αλλά και στην Κύπρο να εκδηλωθούν και κάποιες σποραδικές καταιγίδες.

Μετά τις 15-16 του Οκτώβρη μέχρι και τις 20-22/10/2014 φαίνονται κάποιες βροχές και γενικά μουντό σκηνικό στην δυτική βορειοδυτική κυρίως χώρα που ίσως επηρεάσουν και την βόρεια Ελλάδα ,ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός δείχνει να κυλάει καλός.

 

Προς το τέλος του μήνα φαινεται κάποια ψυχρή εισβολή σπό την Ρωσία με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας,κρύο για την εποχή και κάποιες χιονοπτώσεις αλλά και βροχές στην ανατολική και βόρεια χώρα.