Ένας άνομβρος και ηλιόλουστος Νοέμβριος

 
Άλλος ένα ακόμα άνομβρος Νοέμβριος μετά τον Νοέμβριο του 2011 όπου και πάλι κυριάρχησε ο ήλιος,οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες,η απουσία βροχών και γενικότερα καιρικής δραστηριότητας. Τα τελευταία χρόνια ο Νοέμβριος από βροχερός μήνα του Φθινοπώρου έχει καταλήξει σε έναν ηλιόλουστο μεταβατικό μήνα προς τον χειμώνα που μάλλον άνοιξη θυμίζει ...
 
 
Είναι γεγονός οτι πλέον δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι δραματικά στον καιρό μέχρι τα μέσα του μήνα χωρίς να αποκλείονται ελάχιστες βροχές στην δυτική και νότια χώρα οι οποίες δεν δείχνουν να είναι σημαντικές.Η θερμοκρασία  δείχνει να ανεβαίνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα την νέα εβδομάδα φτάνοντας και τους 24-26οC.
 
 
Ωστόσο το κρύο θα παραμείνει τις πρώτες πρωινές ώρες αλλά θα έχουμε και ομίχλες στα ηπειρωτικά τμήματα ενώ η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ πρωινών και μεσημβρινών ωρών σε ηπειρωτικές πόλειες θα είναι ακόμα και 20-25οC.
 
Μετά από τέτοιες μεγάλες περιόδους καλοκαιρίας πάντως η ιστόρια έχει δείξει οτι ο καιρός μας δείχνει και το "άλλο πιο ακραίο του πρόσωπο "